Marktplaats.nl prijzen ontrafelt…………………..

Er is een nieuwe website gelanceerd www.Andermaal.com Andermaal.com is ontstaan uit een particulier initiatief met als doel om iedereen een beter inzicht te geven in de tweedehands advertentiemarkt .

Dit is handig als je als wilt weten wat je kunt vragen of bieden voor tweedehands spullen bijvoorbeeld een mobiele telefoon of computer.

http://www.andermaal.com/over_ons.php

Het concept van de site werd in eerste instantie voor eigen gebruik ontwikkeld. Omdat hier, in kleine kring zeer, positief op werd gereageerd is er een website opgezet om deze informatie breed toegankelijk te maken.

De site geeft op een heldere manier de waarde, populariteit en verkooptijd aan van de gezochte artikelen. Andermaal baseert de marktwaarde op het principe “wat tegen een goede prijs wordt aangeboden is snel verkocht”.

Omdat kwaliteit en ouderdom van tweedehands spullen sterk wisselen van geeft andermaal een korte omschrijving van haar bron in combinatie met een foto. Voor een goed overall overzicht geeft andermaal een samenvatting van de zoekresultaten in de vorm van een staafdiagram.

Als service voor de bezoeker van de site, geeft een directe link toegang tot het actuele aanbod van vergelijkbare artikelen op marktplaats.

Voor meer informatie/vragen mail :

info.andermaal@gmail.com altijd reactie.